Euroleague

«Θα περάσει σίγουρα ο Παναθηναϊκός»

Ομάδα σκληρή, που… βαράει πολύ, έχει μεγάλο βάθος και θα προκριθεί σίγουρα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Ντοντέι Ντρέιπερ μιλώντας στη Web TV του www.sport-fm.gr.

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, παρά την ήττα από τη δική του ομάδα, δήλωσε ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντοντέι Ντρέιπερ, μιλώντας στη Web TV του www.sport-fm.gr.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ μίλησε με… γλαφυρό τρόπο για τη σκληρότητα των «πράσινων», αλλά και τη μονομαχία του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.



Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντοντέι Ντρέιπερ στη Δήμητρα Κυριακίδου:

-Δεν παίξατε καλά και στη δεύτερη φετινή σας επίσκεψη στην Αθήνα, αλλά αυτή τη φορά κερδίσατε…
«Κάθε φορά που αντιμετωπίζει μία ομάδα τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι δεν είναι ωραίο. Γίνεται πολύ σκληρό ματς, η συγκεκριμένη ομάδα… βαράει πολύ και σε δυσκολεύει. Ευτυχώς εμείς μείναμε κοντά στο σκορ και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη».

-Αντιμετώπισες το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, κι έκανες πολύ καλή δουλειά πάνω του. Πώς είδες τη δική σου απόδοση;
«Ο Διαμαντίδης δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ήταν εκτός δράσης στα τελευταία παιχνίδια με τραυματισμό. Εγώ απλώς προσπάθησα να του δυσκολέψω τη ζωή με την ενέργειά μου. Είναι σπουδαίος παίκτης».

-Είναι η τρίτη φορά που αντιμετωπίσατε τον Παναθηναϊκό. Ποια είναι η γνώμη σου γι’ αυτόν; Πιστεύεις πως μπορεί να προκριθεί στα προημιτελικά;
«Σίγουρα μπορεί να τα καταφέρει. Έχει μια ομάδα με πολύ βάθος, είναι πολύ δυνατοί. Πιστεύω πως θα προκριθούν στην επόμενη φάση».

-Εσείς συνεχίζετε αήττητοι. Πώς βλέπεις τη συνέχεια για την ομάδα σου;
«Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να παίζουμε σαν ομάδα, ελεύθερα και χωρίς πίεση. Αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα. Είμαστε ένα δεμένο σύνολο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x