Stoiximan Super League

«Βλέπουν» Βελλίδη και Φωτάκη

Τις περιπτώσεις του Μάρκου Βελλίδη και Γιώργου Φωτάκη εξετάζουν πολύ «ζεστά» στον Ατρόμητο.

Το πλάνο της επόμενης σεζόν καταστρώνουν ήδη στον Ατρόμητο.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι Σαρλ Ιτάντζ θα αποχωρήσει τους Περιστεριώτες το ερχόμενο καλοκαίρι και οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται το όνομα του Μάρκου Βελλίδη.

Το συμβόλαιο του 26χρονου τερματοφύλακα με τον Άρη λήγει στο τέλος της σεζόν και είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις, από τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι» αναζητούν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν ως ελεύθεροι και το ρίσκο της μεταγραφής τους είναι μικρό.

Την ίδια ώρα, όμως, στον Ατρόμητο εξετάζουν ακόμη δύο περιπτώσεις για τον «άσο».

Εκτός από τη θέση του τερματοφύλακα, η ομάδα του Περιστερίου αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιτελικού χαφ, αφού ο Σουμπίνιο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού.

Η περίπτωση που ξεχωρίζει για τους «κυανόλευκης» είναι εκείνη του Γιώργου Φωτάκη. Οι παράγοντες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ παρακολουθούν στενά την υπόθεση του διεθνούς μέσου με τον ΠΑΟΚ και αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, αναμένεται να κάνουν κίνηση για να τον πάρουν στο Περιστέρι.

Εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι «παγώνει» το ενδιαφέρον του Ατρομήτου για την απόκτηση του Φώτη Παπουλή μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ουντόζι. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα και πάλι το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ο παίκτης αποτελεί διακαή πόθο του Αναστόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x