Ιταλία

Πλησιάζει στη Μίλαν ο Μπαλοτέλι

Μικρή διαφορά στο οικονομικό παρατηρείται ανάμεσα στην Μίλαν και την Μάντσεστερ Σίτι για την μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στην πρώτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Το ποσό των 20 εκατ. ευρώ έχει καταθέσει η Μίλαν για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι και ο μάνατζέρ του βρίσκεται στο Μάντσεστερ για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή με την Σίτι.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι άφησε να εννοηθεί ότι έκανε μία προσφορά το Σάββατο, όμως η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει ότι οι «ροσονέρι» έχουν καταθέσει το παραπάνω ποσό.

Μάλιστα, τα χρήματα θα δοθούν σε έξι δόσεις, δίνοντας περισσότερα σε βάθος χρόνου και δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τα ταμεία του ιταλικού συλλόγου.

Το ρεπορτάζ ότι η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο για την Μίλαν και ο Μίνο Ραϊόλα ταξίδεψε στην Αγγλία για να συζητήσει με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι.

Στόχος είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία πριν λήξει η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η είδηση για τον Μπαλοτέλι ήρθε μετά την επιβεβαίωση από πλευράς Γκαλιάνι ότι η Μίλαν δεν ασχολείται άλλο με τις περιπτώσεις του Κακά και του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

«Στις 31 Ιανουαρίου ο Μπαλοτέλι θα είναι στο "Σαν Σίρο". Η διαφορά ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ», υποστηρίζει ο Ερνέστο Μπροντζέτι, ο γνωστός μάνατζερ και σύμβουλος των Μιλανέζων.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x