Stoiximan Super League

Ολυμπιακός καλεί «Παπ»;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως των Σπορ», ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, αποτελεί άμεσο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού

Μέσα στις εξελίξεις από το πάγωμα των διαπραγματεύσεων της υπόθεσης του Ράφικ Τζεμπούρ έρχεται να προστεθεί το δημοσίευμα του «Φωτός» για να δώσει και μια μεταγραφική εξέλιξη που αφορά την θέση του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο 3ος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λίγκας, βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» μιας και όπως αναφέρεται, υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, που καθιστά δυνατή την μετακίνηση του σε άλλη ομάδα, αν η πρόταση είναι δελεαστική για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να μείνει μέχρι το καλοκαίρι με δύο επιθετικούς, αν δεν παραμείνει ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, όπως λένε οι πληροφορίες, συζητιόταν εδώ και καιρό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ωστόσο, είναι εξαιρετικά πιθανό ο Ολυμπιακός να κινητοποιηθεί άμεσα για την απόκτηση του 31χρονου ποδοσφαιριστή. Μην ξεχνάμε πως πλέον προπονητής στους «ερυθρόλευκους» είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, με τον οποίο ο Παπαδόπουλος είναι πολύ καλοί φίλοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x