Stoiximan Super League

Ώρα για αλήθειες

Κρίσιμη εβδομάδα για την ΑΕΚ. Μέχρι την Τρίτη τα λένε Βιντιάδης και Δημητρέλος, πριν το ματς με τον Πανιώνιο αναμένεται η επίσημη πρόταση του 32χρονου εφοπλιστή. Ανάκογλου στο προσκήνιο.

Μέχρι αύριο θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Δημήτρη Βιντιάδη με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ενώ μέσα στην εβδομάδα και πιθανώς την Πέμπτη αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του 32χρονου εφοπλιστή με την κατάθεση πρότασης για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.

Το περιβάλλον του Βιντιάδη παρουσιάζεται σχεδόν βέβαιο για την είσοδό του στην ΠΑΕ, ωστόσο υπάρχουν κάποια ερωτηματικά που χρήζουν απαντήσεων. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει συγκεντρωθεί το κεφάλαιο που υπολόγιζε για να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για τη ρύθμιση των χρεών προς το δημόσιο. Όσοι βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο, εκτιμούν πως τα προβλήματα αυτά δεν θα τον εμποδίσουν να μπει στην ΠΑΕ, αλλά όσοι το βλέπουν μισοάδειο παρουσιάζονται δύσπιστοι και περιμένουν τις επίσημες τοποθετήσεις που πριν το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Κλωναρίδης με προϋποθέσεις και για το καλοκαίρι Ανάκογλου

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Πέμπτη και δύσκολα η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε άλλη προσθήκη. Η περίπτωση Κλωναρίδη απομακρύνεται και δεν θα προχωρήσει όσο η Λιλ αξιώνει 92.000 ευρώ για έναν παίκτη που θα δώσει δανεικό για δέκα παιχνίδια. Ο μόνος τρόπος να αλλάξουν τα δεδομένα είναι να κατεβάσουν οι Γάλλοι τις απαιτήσεις τους ή να εισπράξει άμεσα η «Ένωση» χρήματα από την πώληση του Σορεντίνο στην Παλέρμο. Η ΑΕΚ πιθανώς να στραφεί ξανά στον Δημήτρη Ανάκογλου, τον 22χρονο χαφ του Πανσερραϊκού που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Οι πιθανότητες να αποκτηθεί άμεσα είναι ελάχιστες, καθώς η ομάδα του αξιώνει πολλά χρήματα.

Ξεκούραση και μετά… Πανιώνιος

Ο Έβαλντ Λίνεν συνεχάρη χθες τους παίκτες του για τη νίκη επί του ΟΦΗ και ζήτησε μία ακόμη νίκη επί του Πανιωνίου το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (17:15). Η Δευτέρα είναι μέρα ρεπό για τους «κιτρινόμαυρους», που αρχίζουν την προετοιμασία την Τρίτη, αλλά με προβλήματα. Σίγουρα εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Βλάχος και Καραλής, ενώ δύσκολα θα παίξει ο Ρίκκα, που υπέστη το Σάββατο θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν έχει πιθανότητες να προλάβει ο Γιάγκο, παρότι το δίδυμο Μπουγαΐδη-Κουτρουμπή δεν «σπάει».

* Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Κουρέλλα, Τσαμουρλίδη και Νικολόπουλο που δεν υπολογίζονται θα έχει σήμερα ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x