Ισπανία

Ρονάλντο: «Δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες…»

Το σύνθημα για τον προσεχή αγώνα με την Μπαρτσελόνα έστειλε σε όλους στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έκανε χατ-τρικ στο χθεσινό ματς με τη Χετάφε.

Με αρκετές απουσίες θα αναγκαστεί να αγωνιστεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο προσεχές παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο Ισπανίας.

Η «βασίλισσα» θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Κασίγιας, Πέπε και τους τιμωρημένους Ντι Μαρία, Κοεντράο απέναντι στους Καταλανούς.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τους «μερένχες», αφού γνωρίζουν καλά τους Καταλανούς και πρέπει πάση θυσία να τους κερδίσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρονάλντο μετά τη λήξη της αναμέτρησης

Για το επίτευγμά του (19 χατ-τρικ ή περισσότερα τέρματα)

«Είναι κάτι καλό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό, αλλά η δουλειά μου είναι να συνεχίσω να κάνω το ίδιο πράγμα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Θέλω να σπάσω το δικό μου ρεκόρ, να είμαι καλύτερος σε σχέση με την περσινή σεζόν και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό συνέχεια».

Για το παιχνίδι κόντρα στη Χετάφε:

«Ξεκινήσαμε λίγο νυσταγμένα, επειδή δεν έχουμε συνηθίσει να σηκωνόμαστε τόσο νωρίς για να παίξουμε ένα παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο αργοί και δεν παίξαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά τις συμβουλές του προπονητή, καταφέραμε να αντιδράσουμε πολύ καλά. Καταφέραμε τέσσερα γκολ, κάτι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας και κοιτάμε τους επόμενους αγώνες που ακολουθούν».

Για το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα στο Κύπελλο Ισπανίας

«Είναι ένα σημαντικό και περίπλοκο παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο δύσκολες ομάδες στον κόσμο και θα είναι ένα σπουδαίο βράδυ. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα αγωνιστούμε χωρίς αρκετούς σημαντικούς παίκτες για την ομάδα, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Χρειάζεται να παίξουμε καλά, επειδή γνωρίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι μία φανταστική ομάδα. Ελπίζω να είναι μία εξαιρετική νύχτα για εμάς».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x