Ελλάδα

Παπαδόπουλος: «Η έδρα θα είναι πάντα το “όπλο” μας»

Τα εύσημα στους φίλους του Ηλυσιακού για την υποστήριξή τους στη νίκη επί της Καβάλας (82-78), απέδωσε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

Η συγκλονιστική παρουσία των φίλων του Ηλυσιακού στην αναμέτρηση με την Καβάλα, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε από τους ανθρώπους της ομάδας, με τον μάνατζέρ της, Βαγγέλη Παπαδόπουλο να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Η έδρα μας ήταν, είναι και θα είναι το μεγάλο όπλο του Ηλυσιακού. Ο κόσμος μας βοήθησε να πάρουμε ένα ακόμη ματς με δραματική εξέλιξη, στηρίζοντας τους παίκτες στα δύσκολα. Ευχαριστούμε από καρδιάς. Υποσχεθήκαμε να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να παραμείνουμε στην Α1 και αυτό κάνουμε από την πρώτη στιγμή. Η προσπάθεια συνεχίζεται και τώρα βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο. Τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους σε κάθε προπόνηση και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Θέλω να πω όμως ένα μεγάλο μπράβο στους Έλληνες παίκτες τους ομάδας, που ειδικά κόντρα στην Καβάλα, πήραν πάνω τους το παιχνίδι στο κρισιμότερο σημείο».

Για να καταλήξει: «Για τον Ηλυσιακό είναι μεγάλη τύχη να έχει πρόεδρο τον Παντελή Γαμπιεράκη, τόσο γιατί αγαπάει πολύ την ομάδα, όσο και γιατί με υπεράνθρωπες προσπάθειες τραβάει μόνος του το… κάρο εδώ και σχεδόν τρία χρόνια. Ο πρόεδρος μας έδωσε το δικαίωμα να προχωρήσουμε στις αλλαγές και να δυναμώσουμε το ρόστερ ώστε να αλλάξουμε την εικόνα μας προς το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x