Ελλάδα

«Κλείνει η ψαλίδα»

Η ψαλίδα των άλλων ομάδων με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ έχει αρχίσει και κλείνει, ανέφερε ο Μιχάλης Τσαϊρέλη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για την χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ.

Μια απόδειξη ότι η ψαλίδα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει να κλείνει είναι η χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί των ερυθρόλευκων. Αυτό υποστήριξε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μιλώντας στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 με τον Τόλη Χριστοφοράκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Τσαϊρέλη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-για την νίκη επί του Ολυμπιακού:
«Όλοι περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ήρθε αυτή την στιγμή. Κάναμε μια καλή εμφάνιση με τον ΠΑΟ. Πιστεύαμε ότι θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση και στο Παλατάκι με τον κόσμο μας. Μείναμε συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να φτάσουμε στον στόχο μας.

-εάν επηρέασε τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με την Μακάμπι:
«Είτε έχανε ο Ολυμπιακός είτε κέρδιζε θα ήταν το ίδιο για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός ήταν και λίγο κουρασμένος. Αλλά παίξαμε πολύ καλά και κάναμε όσα είχαμε πει».

-εάν η νίκη αυτή αποδεικνύει ότι κλείνει η ψαλίδα με τους «αιώνιους»
«Όσο περνούν τα χρόνια η ψαλίδα κλείνει. Η διαφορά είναι ακόμη μεγάλη αλλά όπως έχουμε δει στο πρωτάθλημα μπορούν να γίνουν εκπλήξεις. Βέβαια η διαφορά δυναμικότητας παραμένει μεγάλη… Πρέπει να είναι σε κακή ημέρα το φαβορί και να είσαι εσύ σε πολύ καλή ημέρα για να μπορέσεις να νικήσεις».

-για τον στόχο του ΠΑΟΚ;
«Ξεκινήσαμε χωρίς να έχουμε θέσει στόχους γιατί είμαστε μια νέα ομάδα. Άρχισαν να έρχονται τα αποτελέσματα και είπαμε ότι μπορούμε την 4άδα. Σίγουρα βοηθά ότι υπάρχει ηρεμία και η διοίκηση μας στηρίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x