Γερμανία

Παίρνει Λιβάγια η Άιντραχτ

Τον Μάρκο Λιβάγια της Ίντερ είναι έτοιμη να αποκτήσει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη μορφή δανεικού, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία.

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν, στις λίγες εμφανίσεις του στη φετινή Ίντερ. Ο Μάρκο Λιβάγια, όποτε του δόθηκε η ευκαιρία, είτε σε αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, είτε του Κυπέλλου Ιταλίας, απέδειξε πως μπορεί να προσφέρει στους «νερατζούρι», αφού πρόκειται για έναν αξιόπιστο επιθετικό που βρίσκεται σε καλή ηλικία.

Οι άνθρωποι της Ίντερ σε δηλώσεις τους τόνιζαν πως ο παίκτης πρέπει να πάρει παιχνίδια στα… πόδια του, για το λόγο αυτό του πρότειναν να δοθεί δανεικός. Ο ίδιος ο Κροάτης, υπογράμμιζε πως, αν και θα προτιμούσε να παραμείνει στο Μιλάνο, είναι πρόθυμος να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα του εξασφάλιζε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για δανεισμό του παίκτη σε κάποια ομάδα της Ιταλίας, ώστε να μπορεί παρακολουθεί την εξέλιξή του ο Αντρέα Στραματσόνι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού συνδρομητικού «Sky», όμως, ο προορισμός του Λιβάγια δεν θα είναι η Ιταλία, αλλά η Γερμανία. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φέρεται να έχει κάνει πρόταση στην Ίντερ για να αποκτήσει με δανεισμό το νεαρό ποδοσφαιριστή.

Το «Sky» συνδέει την μετακίνηση του Λιβάγια με την επικείμενη πρόταση της Ίντερ για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Γιουνγκ. Ο ακραίος αμυντικός είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους των «νερατζούρι» και ο δανεισμός του Κροάτη μπορεί να ληφθεί ως προκαταβολή.

Όπως και να έχει, πάντως, η Άιντραχτ είναι έτοιμη να αποκτήσει έναν ικανότατο επιθετικό, στην προσπάθειά της να διεκδικήσει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Φρανκφούρτης βρίσκεται στην 4η θέση της Μπουντεσλίγκα.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x