Ισπανία

Ας θέλει η Άρσεναλ, ο Βίγια δεν φεύγει

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ παραμένει ο Νταβίντ Βίγια, όμως πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μέσα στον Γενάρη.

Την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια καταβάλει η Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Η Μπαρτσελόνα δεν δείχνει διατεθειμένη να διαπραγματευτεί την πώληση του διεθνούς επιθετικού την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως οι «κανονιέρηδες» δεν το βάζουν κάτω και επιχειρούν να κάνουν το κόλπο-γκρόσο λίγες μέρες πριν από τη λήξη αυτής.

Ο Ντίκι Λο, εκπρόσωπος της βρετανικής ομάδας, έστειλε πρόταση 16 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του 32χρονου φορ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Αρσέν Βενγκέρ.

Αν και ο Βίγια τη φετινή σεζόν δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό εαυτό, επηρεασμένος φυσικά από τον τραυματισμό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, οι Καταλανοί πιστεύουν ότι θα επανέρθει και δείξει τις δυνατότητές του.

Άλλωστε, στόχος του Ισπανού στράικερ αποτελεί η συμμετοχή στην αποστολή της εθνική του ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σπουδαία καριέρα του.

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x