Ιταλία

Παραλίγο ξύλο στην Πεσκάρα

Δύσκολες στιγμές πέρασε η αποστολή της Πεσκάρα κατά την επιστροφή της από τη Γένοβα, αφού μερίδα οπαδών την περίμενε στο αεροδρόμιο για να διαμαρτυρηθεί για την ήττα με 6-0 από τη Σαμπντόρια.

Από την αρχή της σεζόν γνωρίζει πως θα παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Πεσκάρα μετά την 22η αγωνιστική του Καμπιονάτο έχει καταφέρει να βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο η αποστολή της ομάδας είναι εξαιρετικά δύσκολη. Κάτι που φάνηκε την τελευταία αγωνιστική, όταν η ομάδα του Κριστιάνο Μπεργκόντι υπέστη βαριά ήττα από τη Σαμπντόρια με 6-0.

Αυτό που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας, είναι η στάση των οπαδών της, οι οποίοι, αντί να στηρίξουν τους παίκτες σε μια δύσκολη στιγμή, φρόντισαν να τους δείξουν το χειρότερο εαυτό τους.

Συγκεκριμένα, μερίδα οργανωμένων οπαδών, περίμενε την αποστολή της Πεσκάρα στο αεροδρόμιο και διαμαρτυρήθηκε για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του αγώνα της Γένοβας. Δυστυχώς οι οπαδοί δεν έμειναν στις αποδοκιμασίες, αφού προχώρησαν σε απειλές και λίγο έλειψαν να χτυπήσουν παίκτες, προπονητή και πρόεδρο της ομάδας.

Ιδιαίτερα επιθετικοί ήταν προς τον Μανουέλε Μπλάζι, από τον οποίον ζητούσαν να φύγει από την Πεσκάρα. Ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους και της Νάπολι, ζήτησε το λόγο, καθώς θεώρησε πως αδικείται, μιας και δεν έχει αγωνιστεί τους τελευταίους δύο μήνες λόγω τραυματισμού. Αυτό εξόργισε κάποιους πιο… θερμόαιμους και χρειάστηκε να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να αποφευχθεί η συμπλοκή.

Το σίγουρο είναι πως η ψυχολογία των παικτών του Μπεργκόντι είναι σε άσχημο επίπεδο και θα χρειαστεί προσπάθεια ώστε οι παίκτες να ξεπεράσουν το ατυχές περιστατικό. Κάτι που πρέπει να γίνει το γρηγορότερο, αφού ακολουθεί άλλος ένας κρίσιμος αγώνας, αυτός με τη Μπολόνια την ερχόμενη Κυριακή.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x