Ιταλία

Τέλος ο Παουλίνιο για Ίντερ

Αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Παουλίνιο η Ίντερ, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου, Μάσιμο Μοράτι. Η Ίντερ, ωστόσο, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο.

Το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Παουλίνιο είναι δεδομένο. Η ομάδα του Μιλάνου προσπάθησε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό, μέσω των πωλήσεων τόσο του Σνάιντερ, όσο και του Κουτίνιο, έτσι ώστε να δελεάσει τους διοικούντες την Κορίνθιανς, αλλά φαίνεται πως δεν αρκούσαν τα χρήματα για να πειστούν οι Βραζιλιάνοι. Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε πριν λίγο στο συνδρομητικό «Sky» ο πρόεδρος των «νερατζούρι», Μάσιμο Μοράτι.

«Η υπόθεση της μεταγραφής του Παουλίνιο πρέπει να θεωρείται τελειωμένη για την ώρα. Η μεταγραφή αυτή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, ίσως επανέλθουμε το ερχόμενο καλοκαίρι. Τα προβλήματα που προέκυψαν δεν έχουν να κάνουν με τα χρήματα. Το πρόβλημα είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του παίκτη στη Βραζιλία, αφού τόσο η Κορίνθιανς, όσο και ο ποδοσφαιριστής, επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2013», δήλωσε ο Μοράτι, ξεκαθαρίζοντας πως η Ίντερ, αν επανέλθει για τον Παουλίνιο, θα το κάνει μόνο τον ερχόμενο Ιούνιο.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x