Ιταλία

«Σφήνα» Γιουβέντους για Μπαλοτέλι

Το μεταγραφικό σήριαλ που αφορά τον Μάριο Μπαλοτέλι δε φαίνεται να έχει τέλος. Στο τελευταίο επεισόδιο κάνει την (επαν)εμφάνισή της η Γιουβέντους.

Τέτοια αλλαγή δεδομένων από τη μια στιγμή στην άλλη μόνο σε αμερικανικές σαπουνόπερες συνηθίζεται.

Στην αρχή, ο 22χρονος επιθετικός φερόταν να βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στο Μιλάνο για λογαριασμό της Μίλαν.

Κάτι οι δηλώσεις του Μπερλουσκόνι ότι ο παίκτης είναι πολύ ακριβός, κάτι οι διαβεβαιώσεις του Ντέιβιντ Πλατ πως ο Ιταλός θα παραμείνει στο Μάντσεστερ, έδειχναν ότι ο επαναπατρισμός του Μπαλοτέλι θα έπαιρνε αναβολή.

Ωστόσο, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα το κόλπο γκρόσο για την απόκτηση του ιδιόρρυθμου ποδοσφαιριστή προσπαθεί να κάνει η Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται σε συνομιλίες με τους ανθρώπους της Σίτι.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 23 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ίδιος ο Μπαλοτέλι θέλει ετήσιο μισθό ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι «μπιανκονέρι» είχαν ενδιαφερθεί για τον «Σούπερ Μάριο» και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η υπόθεση τότε δεν προχώρησε και το… φλερτ μετατέθηκε για επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x