Ελλάδα

Flamingos Unchained

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα ιστοσελίδων πέτυχαν τα pink flamingos του sport-fm.gr που επικράτησαν 5-0 του gazzetta.

Ήταν η δεύτερη φορά που θα αντιμετωπίζαμε τα παιδιά του gazzetta μετά το 4-1 υπέρ μας του πρώτου γύρου. Ήταν επίσης ένα ματς εξ’ αναβολής που αν το παίρναμε θα ανεβαίναμε στην πρώτη θέση.

Για να μην σας κουράζουμε, το ματς ήταν ντέρμπι για περίπου 30 λεπτά μέχρι δηλαδή να ανοίξουμε το σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη αυτό που έγινε ήταν να διευρύνουμε τον δείκτη του σκορ και να φτάσουμε στο τελικό 5-0 με προσωπικό σόου του Γιώργου Μαραθιανού που έβαλε τέσσερα γκολ και πανηγύρισε με διάφορους τρόπους. Ακόμα και με βγάλσιμο φανέλας και στριφογύρισμα της.

Η φανέλα είναι καλά στην υγεία της.

Καλά στην υγεία του είναι και ο Παναγιώτης Κεφαλάς που κράτησε ανέπαφη την εστία του και έδωσε και αυτός την εβδομαδιαία παράσταση που περιλαμβάνει, φωνές σε γάντια, φωνές στο ουρανό, φωνές γενικά και μερικές φωνές για κερασάκι στην «τούρτα» με την οποία γλυκαίνουν τα pink flamingos το κοινό που τους ακολουθεί σε κάθε αγωνιστική.

Ένα κοινό που βλέπει με τα μάτια τους τις εναλλαγές συναισθημάτων των παικτών μας. Τη χαρά, την ένταση, την περιστασιακή μανούρα στην οποία δεν χάνουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε, αφού από τη φύση μας είμαστε διασκεδαστική ομάδα.

Μια διασκεδαστική ομάδα που κατεβαίνει να παίξει σε κάθε ματς για τη νίκη και θα κυνηγήσει το γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό ακόμα κι αν το ματς έχει καθαρίσει προ πολλού.

Δύο ματς έμειναν μέχρι το τέλος της κανονική περιόδου και αυτό της επόμενης εβδομάδας κόντρα στο scaouter.gr είναι και αυτό που θα κρίνει και την πρώτη θέση. Γι αυτό δεν λέμε πολλά λόγια. Τραγουδάμε μόνο τον ύμνο των Pink Flamingos.

Κάθε μέρα όλη μέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x