Ελλάδα

«Προσπάθεια και συγκέντρωση»

Το Περιστέρι έπεσε αμαχητί στη Γούβα και κόντρα στον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο είναι επιτακτική η επιστροφή στις νίκες, ώστε να ξεφύγουν οι «κυανοκίτρινοι» από τις επικίνδυνες θέσεις.

Έτσι, οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη προετοιμάζονται από την Τρίτη για το ματς με τους «κυανέρυθρους», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, με τον Τάιλερ Χάινς να απαιτεί προσπάθεια και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να καλεί τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Έχουμε ήδη ξεχάσει το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, όπου δεν παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο και ασχολούμαστε με αυτό απέναντι στον Πανιώνιο. Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς κόντρα στην τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας και συγκέντρωση για 40 λεπτά, ώστε να έχουμε πιθανότητες επιτυχίας. Προσωπικά, πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και θεωρώ πως, έχοντας τη στήριξη του κόσμου μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στην κατηγορία», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x