Stoiximan Super League

Βούκιτς και… όχι μόνο ο ΠΑΟΚ

Μεταγραφική "επίθεση" της τελευταίας στιγμής ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ. Ποιος είναι ο Βούκιτς που "κλείνει" αλλά και ο Αφρικανός που παίζει στην Γαλλία και θέλει ο "δικέφαλος".

Την μεταγραφική του «επίθεση» ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ. Μετά τον Ιτάνζ αλλά και τον Ολίσε, ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς ενώ «ψάχνεται» για έναν νεαρό Αφρικανό που αγωνίζεται στην Γαλλία.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να ενισχύσει την ομάδα του και έτσι έστω και την τελευταία στιγμή αναμένεται να γίνουν κινήσεις από τον ΠΑΟΚ. Αυτή που φαίνεται ότι την δεδομένη στιγμή είναι πιο κοντά στο να ολοκληρωθεί, είναι το 33χρονου μεσοεπιθετικού, Βούκιτς που έμεινε ελεύθερος από την Παρτιζάν.

Πρόκειται για ένα έμπειρο Σέρβο ποδοσφαιριστή που έχει στο παρελθόν αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σαχτάρ και Πόρτσμουθ. Η διοίκηση του «δικεφάλου» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και η περίπτωση όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, θα προχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός Αφρικανού. Το όνομά του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό όμως ακούγεται αυτό του 22χρονου επιθετικού, Αμπντούλ Καμαρά που ανήκει στην Οσέρ αλλά και του συμπαίκτη του, Ισμαέλ Ιαρτέι από την Γκάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x