Stoiximan Super League

«Πράσινο» μπαράζ ανακοινώσεων

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού αναμένονται ακόμα και μέσα στη σημερινή ημέρα. Με έτοιμες προτάσεις για απόκτηση επιθετικού και αριστερού μπακ ήρθε στην Αθήνα ο Βαρέλα.

Έτοιμος να προχωρήσει στην ανακοίνωση τριών μεταγραφών, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός!

Από χθες βρίσκεται στην Αθήνα ο Ούγκο Βαρέλα, ο οποίος ήρθε για να φέρει στο «τριφύλλι» έναν Λάτιν επιθετικό και έναν αριστερό μπακ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης των «πρασίνων», στην οποία έλαβαν μέρος ο αρχισκάουτερ του συλλόγου, ο συνεργάτης του, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο Κώστας Ελευθεράκης και ο Γιάννης Βονόρτας συζητήθηκε πως μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα με κάποιες προσθήκες και με την προώθηση κάποιων από την ομάδα Νέων.

Όπως γράφει η SportDay, συζητήθηκαν συγκεκριμένα ονόματα και για παίκτες που φεύγουν και για τους παίκτες που έρχονται.

Για τους παίκτες που φεύγουν υπήρξε η ενημέρωση από τον Παναγόπουλο, ότι ο Σπυρόπουλος αποχώρησε για την Κίεβο Βερόνα, ο Χριστοδουλόπουλος πάει στην Ιταλία και πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπολόνια, ενώ με τον Βύντρα παρουσιάστηκε αρχικά «κόλλημα», αλλά στη συνέχεια σε νέα επαφή που έγινε χθες φαίνεται ότι σήμερα θα βρεθεί λύση.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης ειπώθηκε ότι είναι πιθανό ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος να έρθει από τώρα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Πανιώνιος αξιώνει λιγότερα χρήματα για την παραχώρησή του, και ο Βαρέλα ανέφερε πως υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με κάποιους παίκτες και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να σημειωθούν εξελίξεις για τον επιθετικό και τον αριστερό μπακ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο φορ είναι Λάτιν με κοινοτικό διαβατήριο και με προϋπηρεσία στην Ισπανία, ενώ υπάρχουν και άλλες δύο εναλλακτικές λύσεις. Χθες οι Ουρουγουανοί υποστήριζαν ότι ο Ταμπόρδα της Νασιονάλ Μοντεβιδέο έχει πρόταση από το «τριφύλλι» και η ομάδα του τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού. Ο 31χρονος επιθετικός στο πέρασμά του από το ισπανικό πρωτάθλημα έχει παίξει στην Λα Κορούνια και την Χέρκουλες.

Για τον αριστερό μπακ ακούγονται τρία ονόματα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι φεύγουν δανεικοί ή ελεύθεροι από την ισπανική αγορά, και πρόκειται για τους Κέβιν (23 χρόνων Μαγιόρκα), Αγιοθέ (30 χρόνων Λα Κορούνια), Μπερανζέ (Ελτσε). Στο μεταξύ υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Φουέντες της Κόρδοβα.

Στη διάρκεια της «πράσινης» σύσκεψης τονίστηκε ότι η ομάδα θα επιχειρήσει να αποκτήσει και έναν αριστεροπόδαρο επιτελικό μέσο, αφού ο Κουίνσι δεν έχει ικανοποιήσει με την μέχρι τώρα παρουσία του. Οι Ισπανοί, πάντως, επιμένουν ότι ο Φάμπρι θέλει τον αριστεροπόδαρο χαφ της Γρανάδα Χάιμε Ρομέρο.

Παράλληλα, ενδέχεται σήμερα ο Παναθηναϊκός να έρθει σε συμφωνία με τους Ανάκογλου και Κόρμπο για το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x