Γενικά

Πλησιάζει Ουκρανία ο Ζάρατε

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάουρο Ζάρατε από τη Λάτσιο είναι η Ντιναμό Κιέβου, σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων.

Το μεταγραφικό σίριαλ του Μάουρο Ζάρατε μοιάζει να φτάνει στο τέλος του. Μετά από πολλές συζητήσεις, στις οποίες ο Αργεντινός έδειχνε αμετακίνητος στις θέσεις του, εκνευρίζοντας τους διοικούντες τη Λάτσιο, όλα δείχνουν πως βρέθηκε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Αυτός θα είναι, εκτός απροόπτου, το Κίεβο της Ουκρανίας.

Η διοίκηση της Ντιναμό Κιέβου φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με αυτή της Λάτσιο και το τελευταίο… εμπόδιο που επέμενε να ξεπεραστεί, ήταν η συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος μέχρι τώρα είχε απορρίψει κάθε πρόταση που του είχε γίνει.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία, αφού ο παίκτης δείχνει να πείθεται από την προσφορά των Ουκρανών. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο Ζάρατε θα ρίξει τις απαιτήσεις του, αλλά το γεγονός πως βρίσκεται στο περιθώριο εδώ και καιρό και προοπτική να παίξει στη Λάτσιο, ουσιαστικά δεν υφίσταται, ίσως τον ανάγκασαν να… ρίξει νερό στο κρασί του.

Αναμένουμε εξελίξεις στην υπόθεση αυτή, αφού ανατροπές, όταν πρόκειται για τον Μάουρο Ζάρατε, δεν πρέπει να αποκλείονται.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x