Γερμανία

«Η Μπάγερν καλύπτει τις φιλοδοξίες μου»

Την ικανοποίησή του που θα συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα εξέφρασε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Φρανκ Ριμπερί, τονίζοντας πως ο Ισπανός είναι ένας σπουδαίος τεχνικός.

Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου. Το ταλέντο του, σε συνδυασμό με το πάθος που επιδεικνύει σε κάθε αγώνα, τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στους απαιτητικούς οπαδούς των Βαυαρών. Οι οποίοι, όπως αποκαλύπτει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γάλλος, θα συνεχίσουν για καιρό να απολαμβάνουν τις ενέργειές του, καθώς δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την ομάδα, όσες προτάσεις και αν φτάσουν στα χέρια του.

«Δεν θέλω να κρύβω την αλήθεια, οπότε θα σας αποκαλύψω πως έχουν φτάσει πολλές προτάσεις σε εμένα ή τον μάνατζέρ μου. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα από την Ισπανία, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Αγγλία, είναι κάποιες από αυτές. Ομάδες μεγάλες, σπουδαίες, στις οποίες κάθε ποδοσφαιριστής θα ονειρευόταν να αγωνιστεί. Όμως, όταν είσαι παίκτης της Μπάγερν, ανήκεις σε μια ομάδα που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τις ομάδες που ανέφερα. Συνεπώς δεν είναι στα σχέδιά μου να παίξω σε κάποια από αυτές. Η Μπάγερν καλύπτει τις φιλοδοξίες μου», είπε με έμφαση ο Ριμπερί.

Ο Γάλλος δείχνει ευτυχισμένος στο Μόναχο. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ, αφού ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος, οι άνθρωποι της διοίκησης με αγαπούν και με στηρίζουν, οι συμπαίκτες μου είναι υπέροχοι, η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Δεν μου λείπει τίποτα, για αυτό είμαι ευτυχισμένος», σημείωσε ο Γάλλος.

Η πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα, δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί από τον Ριμπερί. «Είμαι χαρούμενος για την πρόσληψή του. Σίγουρα θα δώσει κάτι καινούργιο στην ομάδα. Όλοι ξέρουν αυτό που πέτυχε στη Μπαρτσελόνα, όπου, βεβαίως, είχε και σπουδαίους παίκτες. Αυτό που θέλω είναι να τον βοηθήσω να πετύχει σημαντικά πράγματα και με διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί του. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε», τόνισε ο Φρανκ Ριμπερί.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x