Stoiximan Super League

«Ασπρόμαυρος» ο Βούκιτς

Την απόκτηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και η μεταγραφή του Σαρλ Ιτάνζ.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο και έπεται συνέχεια εντός της ημέρας.

Ο 33χρονος παίκτης πέρασε από το «μικροσκόπιο» του Γιώργου Δώνη και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα ανακοινωθεί από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, που θα φορά τη φανέλα με το Νο 9, μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο paokfc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με φανταστικούς φιλάθλους και έναν νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και θέλει να τη δει να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Γνωρίζω ότι ΠΑΟΚ και Παρτιζάν έχουν αδερφικές σχέσεις και επιθυμώ να παίξω και στον ΠΑΟΚ το ίδιο καλά όπως έχω κάνει και με την Partizan τα προηγούμενα χρόνια. Σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές τους αρέσει και θέλουν να αγωνίζονται σε ένα γεμάτο γήπεδο, όπως η Τούμπα, να αισθάνονται την ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Ελπίζω οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να με δουν με καλό μάτι, καθώς προέρχομαι από την Παρτιζάν στην οποία ήμουν και αρχηγός της, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα. Πρέπει να φανώ αντάξιος μέσα στο γήπεδο. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος και να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ στη νέα μου ομάδα
».

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, όπου θα επιστρέψει την Δευτέρα για να ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x