Ιταλία

«Ευτυχώς δεν μας φόρτωσαν τον Μπαλοτέλι»

Η σελίδα του Facebook της Ίντερ έχει κατακλυστεί από μηνύματα οπαδών των «νερατζούρι», οι οποίοι σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τη μεταγραφή του Μπαλοτέλι στους «άσπονδους» φίλους τους.

Ήταν λογικό η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι από την Μάντσεστερ Σίτι στη Μίλαν να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Όπως αναμενόμενες ήταν και οι αντιδράσεις των φίλων της Ίντερ, τα μηνύματα των οποίων στη σελίδα του Facebook της ομάδας τους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Το βλέπω, ήδη, το… όνειρο. Ο Μάριο να σκοράρει στο ντέρμπι και να πανηγυρίζει μπροστά στην κερκίδα μας», γράφει ένας… μάντης κακών.

«Ο Μπαλοτέλι ήταν δικό μας παιδί, απλά δεν ξέρατε πώς να τον διαχειριστείτε. Χάσαμε μέσα από τα χέρια μας ένα φαινόμενο», αναφέρει ένας άλλος οπαδός της Ίντερ.

«Μακάρι να μην προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Πώς θα παρουσιαστούμε στη διοργάνωση με παίκτες… τελειωμένους και μια ομάδα που πρέπει να φτιαχτεί από την αρχή;», αναρωτιέται ένας πικραμένος φίλαθλος.

«Αυτοί τον Μπαλοτέλι, εμείς τον Ρόκι. Κοιτάξτε να κάνετε την ομάδα… ανέκδοτο, ξανά», σχολιάζει ένας απογοητευμένος από τις μεταγραφές της Ίντερ.

Ανάμεσα σε εκείνους που δηλώνουν λυπημένοι για την μετακίνηση του Μάριο Μπαλοτέλι στους μισητούς… εχθρούς, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι νιώθουν ανακουφισμένοι.

«Στην Ίντερ είχε προσβάλει επανειλημμένα όλους τους οπαδούς. Στην Μάντσεστερ Σίτι τα πάρτι που διοργάνωσε ήταν περισσότερα από τα γκολ που πέτυχε. Πάλι καλά που δεν μας τον… φόρτωσαν ξανά», γράφει ένας οπαδός της Ίντερ.

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι οπαδοί των «νερατζούρι» είναι απογοητευμένοι από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας τους, σε τέτοιο βαθμό που σχεδιάζουν τρόπους διαμαρτυρίας, αρχής γενομένης από το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με την Κιέβο στο Σαν Σίρο.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x