Stoiximan Super League

Ο ένας έφυγε, ο άλλος δεν έρχεται

Αγώνα δρόμου για να κλείσουν εκκρεμότητες κάνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά τη συμφωνία για αποχώρηση του Βύντρα και την απόφαση του Καβενάγκι να τραβήξει για Τουρκία.

Στην περίπτωση του Λουκά Βύντρα φαίνεται πως βρέθηκε η «χρυσή τομή» προκειμένου να μείνει ελεύθερος λαμβάνοντας ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ.

Πλέον ο ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με ομάδα της επιθυμίας του για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του και το «σίριαλ» της παραμονής του ή όχι στο «τριφύλλι».

Εκτός από αυτούς που φεύγουν, όμως, εξελίξεις υπάρχουν και για εκείνους που ήταν να έρθουν. Ένας από αυτούς ήταν και ο Φερνάντο Καβενάγκι, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί, χωρίς βέβαια να υπάρξει επιβεβαίωση από την ΠΑΕ πως αποτελούσε και τον… διακαή πόθο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Αργεντινός επιθετικός έχει απαιτήσεις που πολύ δύσκολα υπό τις παρούσες συγκυρίες θα μπορούσε να καλύψει ο Παναθηναϊκός.

Με κασέ που αγγίζει τις 500.000 ευρώ ο Καβενάγκι ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία, αφού γράφεται πως έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με σύλλογο της γειτονικής χώρας.

Πλέον ο χρόνος για την πραγματοποίηση μεταγραφών εκπνέει επικίνδυνα, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, όλα τελειώνουν μέχρι την Πέμπτη στις 20:00.

Προτεραιότητα των "πρασίνων" παραμένει η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x