Ιταλία

Αυτή τη φορά δεν φταίει ο Μάριο

Αν και τον περίμεναν από το πρωί στο Μιλάνο, ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει αναχωρήσει ακόμα από την Αγγλία. Αυτή τη φορά, πάντως, είναι δικαιολογημένος.

Το έχει η μοίρα του, τελικά, να μην είναι συνεπής στα ραντεβού του. Ο Μάριο Μπαλοτέλι αναμενόταν να αφιχθεί στο Μιλάνο λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Αγγλία, αναμένεται να καθυστερήσει πολύ.

Αρχικά η διοίκηση της Μίλαν ανακοίνωσε πως ο Μπαλοτέλι να φτάσει το αεροδρόμιο «Λινάτε» στις 11:30. Οι δημοσιογράφοι και οι λίγοι οπαδοί που κατέφτασαν στο αεροδρόμιο, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, αφού ενημερώθηκαν από νεότερη ανακοίνωση της Μίλαν, πως, λόγω ομίχλης, ο παίκτης θα προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο «Μαλπένσα», γύρω στις 14:00.

Όταν η ώρα της προγραμματισμένης άφιξης πλησίαζε, η Μίλαν ανακοίνωσε πως υπάρχει μια περεταίρω καθυστέρηση, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο που μεταφέρει το νέο μεταγραφικό απόκτημά της να προσγειωθεί στις 16:00.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό μέσω της σελίδας της Μίλαν στο Twitter πως η πτήση θα καθυστερήσει λίγο ακόμα και το αεροπλάνο θα φτάσει στο Μιλάνο το αργότερο μέχρι τις 17:00.

Τελικά, πληροφορίες που φτάνουν από την Αγγλία, αναφέρουν πως ο Μπαλοτέλι ακόμα δεν έχει αναχωρήσει από το Νησί, καθώς πρέπει να διευθετηθούν κάποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Συγκεκριμένα ο παίκτης πρέπει να υπογράψει κάποια έγγραφα, με τα οποία αποδεικνύεται πως ολοκληρώνει την εργασιακή σύμβασή του με τον εργοδότη του στη χώρα. Αυτή είναι μια διαδικασία χρονοβόρα, υποχρεωτική, όμως, για κάθε αλλοδαπό εργαζόμενο.

Όπως είναι φυσικό, ο Μπαλοτέλι ενδέχεται να μην προλάβει να ταξιδέψει εντός της ημέρας. Αυτό σημαίνει πως οι ιατρικές εξετάσεις θα γίνουν την Πέμπτη, ενώ την ίδια μέρα αναμένεται να υπογραφεί το συμβόλαιό του.

Η παρουσίαση του ποδοσφαιριστή είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή.

Συνεπώς, για ακόμα μία φορά ο Μάριο Μπαλοτέλι αποδεικνύεται ασυνεπής στο ραντεβού του, αυτή τη φορά, όμως, είναι απόλυτα δικαιολογημένος.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x