Ελλάδα

Γκετσεβίτσιους: «Περίπλοκη η κατάστασή μου»

Εμφανώς προβληματισμένος από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους μιλώντας στον λιθουανικό Τύπο.

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος με τον περιορισμένο χρόνο που χρησιμοποιείται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Ο Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, αλλά μίλησε και για την ψυχολογική πίεση κάτω από την οποία αγωνίζεται.

«Η κατάστασή μου είναι τόσο περίπλοκη, που είναι δύσκολο να πω κάτι. Η ουσία είναι πως δεν αγωνίζομαι. Ανυπομονώ να το κάνω και περιμένω μια ευκαιρία. Κάποιες φορές είναι δύσκολο. Μπορεί η συμμετοχή μου να εξαρτηθεί από ένα λεπτό, πόσο καλά θα παίξω μια άμυνα ή αν θα ευστοχήσω σε ένα σουτ. Όταν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου, προσπαθείς να μη σκέφτεσαι πολύ, ειδάλλως θα καταρρεύσεις ψυχολογικά», ανέφερε ο «Γκέτσε».

Όσο για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, αυτό για τον ίδιο ακόμη αποτελεί μακρινό στόχο. «Δεν σκέφτομαι ακόμη την Εθνική, γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και έχει πολλές προκλήσεις. Αν όμως με καλέσουν, θα είναι ωραίο και φυσικά δεν θα αρνηθώ. Θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα τι θα συμβεί τελικά», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x