Stoiximan Super League

«Θέλει χρόνο ο Βούκιτς»

Χρόνο για να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τόνισε πως θέλει το τελευταίο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ζβόνιμιρ Βούκιτς, σύμφωνα με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Πολύ καλό παίκτη χαρακτήρισε ο Βλάνταν Ίβιτς το Ζβόνιμιρ Βούκιτς, τονίζοντας ωστόσο πως θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ύστερα από την πολύμηνη απραξία του.

Ακόμη, επισήμανε πως θα πρέπει να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι περισσότερο ανταγωνιστικό από αυτό της Σερβίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»:

Για τον Βούκιτς:
«Είναι καλός τεχνίτης και έχει πολύ καλές εκτελέσεις στα στημένα. Είναι πολύ καλός στις εκτελέσεις φάουλ. Έχει βάλει πολλά γκολ έτσι. Το θέμα είναι πώς και πότε θα προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ, διότι προέρχεται από έξι μήνες αγωνιστικής απραξίας».

Για την απουσία του από αγώνες τόνισε:
«Είναι αρκετά μεγάλο διάστημα όταν μένεις τόσο εκτός γηπέδων. Δεν μπορείς να μπεις άμεσα και να αποδείξεις τις δυνατότητές σου. Επίσης, έρχεται στον ΠΑΟΚ από ένα πιο αδύνατο πρωτάθλημα, όπως είναι το σερβικό. Ακόμη και όπως είναι σήμερα το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό.

Οπότε αυτά τα δύο σημεία είναι κρίσιμα: το πότε θα είναι έτοιμος και η προσαρμογή του σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Βέβαια μιλάμε για έναν πολύ έμπειρο παίκτη που έχει παίξει πολλά χρόνια εκτός Σερβίας σε Ισπανία, Ουκρανία, Ρωσία, Αγγλία και έχει υψηλές παραστάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x