Γενικά

Θα τους τρελάνει όλους ο Ζάρατε

Πρόβλημα προέκυψε με τη μεταγραφή του Μάουρο Ζάρατε στη Ντιναμό Κιέβου, λόγω των απαιτήσεων που εγείρει ο Αργεντινός.

Αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της διοίκησης της Λάτσιο. Ο Μάουρο Ζάρατε μέχρι πριν λίγες μέρες άφηνε να εννοηθεί πως, πρόθεσή του είναι να… πατήσει στο συμβόλαιο που έχει με την ομάδα και να παραμείνει στο ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, άσχετα αν δεν επρόκειτο να αγωνιστεί ποτέ. Για το λόγο αυτό απέρριπτε κάθε πρόταση που έφτανε στα γραφεία της ομάδας της Ρώμης, κάτι που εκνεύριζε τον πρόεδρο, Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος φοβόταν πως θα έχανε τον παίκτη χωρίς να εισπράξει ούτε ευρώ.

Η είδηση πως ο Ζάρατε αποδέχτηκε την πρόταση της Ντιναμό Κιέβου, ήρθε να ανακουφίσει, τόσο τον Λοτίτο, όσο και τον Αργεντινό, όπως τουλάχιστον δήλωσε ο μάνατζέρ του. Ο πρόεδρος της Λάτσιο θα εισέπραττε περίπου 10 εκατ. ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, η μετακίνηση του παίκτη μπλόκαρε. Αιτία είναι μια απαίτηση του Ζάρατε, ο οποίος ζήτησε να μπει χαμηλότερη ρήτρα αποδέσμευσής του στο συμβόλαιο που ήταν έτοιμος να υπογράψει.

Η στάση του παίκτη έχει δυσαρεστήσει τους ανθρώπους της Ντιναμό, οι οποίοι δεν αποκλείεται να αποσύρουν την αρχική τους πρόταση, προς μεγάλη απογοήτευση του Κλαούντιο Λοτίτο.

Αν ο πρόεδρος της Λάτσιο δεν τρελαθεί τώρα, δεν πρόκειται να τρελαθεί ποτέ…

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x