Stoiximan Super League

Και προπόνηση ο Αβραάμ!

Στο ομαδικό πρόγραμμα συμμετείχε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος παρά το γεγονός ότι όσοι έπαιξαν κατά της Καβάλας έκαναν αποθεραπεία.

Πανέτοιμος να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χθες αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καβάλα για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και σήμερα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την στιγμή που όσοι έπαιξαν στο «Ανθή Καραγιάννη» έκαναν αποθεραπεία.

Πρόκειται για άλλη μια απόδειξη ότι ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και πολύ σύντομα θα μπορεί να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά των αναμετρήσεων.

Εξίσου θετικό είναι το στοιχείο ότι ο Χολέβας προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που ένιωθε τις τελευταίες ημέρες.

Έντονο ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Φουστέρ συνέχισε με θεραπεία, ενώ ο Μάρκο Πάντελιτς έκανε θεραπεία και πιο συντηρητικό πρόγραμμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ξανά πολύ με την μπάλα, δουλεύοντας επάνω στην κατοχή και το πρέσινγκ. Έκαναν πολλές ασκήσεις με εναλλαγή της μπάλας και τελειώματα φάσεων, με τη βοήθεια και των τερματοφυλάκων, ενώ ακολούθησε και δίτερμα, σε μικρό χώρο.

Αύριο το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 10:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x