Ιταλία

Μπόμπαν: «Καλύτερός μου ο Κόβασιτς»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ματέο Κόβασιτς ο Ζβόνιριμ Μπόμπαν στο ιταλικό «Sky». Ο πρώην παίκτης της Μίλαν προέβλεψε πως το νέο απόκτημα της Ίντερ θα «αφήσει εποχή».

Με το ταλέντο του ασχολήθηκαν οι περισσότερες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονταν να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτησή του. Ο Ματέο Κόβασιτς, όμως, κατέληξε στην Ίντερ, η οποία δαπάνησε σχεδόν 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ένα ποσό που σύντομα θα αποδειχτεί μικρό, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο συνδρομητικό «Sky» ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν.

«Ο Κόβασιτς είναι ένα… αγνό ταλέντο. Οι δυνατότητές του είναι απεριόριστες. Μπορεί να αγωνιστεί με άνεση σε όλες τις θέσεις του κέντρου, αν και για μένα θα απέδιδε καλύτερα ως πλέι μέικερ. Κάτι σαν τον Πίρλο, για να καταλάβετε», είπε ο Μπόμπαν για τον συμπατριώτη του.

Συνεπώς η Ίντερ έκανε μια καλή αγορά, σύμφωνα με τον πρώην παίκτη της Μίλαν. «Οι άνθρωποι της Ίντερ έκαναν… διάνα με την απόκτησή του. Τα χρήματα που διέθεσαν μπορεί να αποδειχτούν λίγα, αν ο Κόβασιτς αποδώσει ανάλογα με την αξία του», σημείωσε ο Μπόμπαν.

Ο παλαίμαχος διεθνής δείχνει να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του νέου αποκτήματος των «νερατζούρι». «Έχει πολλά στοιχεία που τον κάνουν έναν πλήρη παίκτη. Η τεχνική του κατάρτιση, η ταχύτητά του, ο τρόπος με τον οποίον σκέφτεται. Έχει τις προοπτικές να γίνει πολύ καλύτερος από εμένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζβόνιμιρ Μπόμπαν.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x