F1

MP4-28 για… τίτλο!

Τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθέσιου έκανε η McLaren στη Μεγάλη Βρετανία, ενόψει της νέας σεζόν.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της πρώτης περιόδου των χειμερινών δοκιμών του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 στην πίστα της Χερέθ, οι ομάδες παρουσιάζουν τα μονοθεσία τους.

Μετά τη Lotus σειρά πήρε η McLaren, η οποία παρουσίασε τη νέα MP4-28 στις εγκαταστάσεις της.

Η βρετανική ομάδα για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια δεν θα έχει στο δυναμικό της τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος… μετακόμισε στη Mercedes.

Πίσω από το τιμόνι της MP4-28 την επόμενη σεζόν θα είναι οι Τζένσον Μπάτον και Σέρχιο Πέρες.

Η McLaren διατήρησε τα χρώματά της πάνω στην MP4-28 με το ασημένιο και το κόκκινο να δεσπόζουν.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου μονοθεσίου, παλαιότερα μοντέλα της McLaren, έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ οδηγώντας δύο από τα κορυφαία μοντέλα της μάρκας, έφτασαν στις εγκαταστάσεις οι Μπάτον και Πέρες.

Μπάτον: «Με στόχο να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα φέτος»

«Αισθάνομαι πολύ ωραία που επιστρέφουμε στη δουλειά, πέρασε αρκετός καιρός. Είναι εντυπωσιακό να νιώσουμε πάλι την ταχύτητα πίσω από το τιμόνι. Βλέποντας αυτά τα αυτοκίνητα καταλαβαίνεις την ιστορία της ομάδας και της μάρκας.

Έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Οι κανονισμοί δεν έχουν αλλάξει πολύ από πέρυσι. Αυτή τη σεζόν στοχεύουμε στο πρωτάθλημα. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, οι μηχανικοί δούλεψαν πολύ κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ακόμη, δεν έχουμε οδηγήσει
», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου.

Πέρες: «Θέλω το πρωτάθλημα»

«Είναι υπέροχο να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας με αυτή την ιστορία. Έχω πολλά κίνητρα για να πετύχω του στόχους μου. Είναι υπέροχο να υπάρχει το όνομα μου πάνω σε ένα μονοθέσιο της McLaren. Θέλω το πρωτάθλημα, όλοι το θέλουν, αυτός είναι ο στόχος μου για φέτος», ανέφερε ο πιλότος από το Μεξικό.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσίαση της νέας McLaren:





Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x