Αγγλία

Τότεναμ για Λισάντρο Λόπες

Στο… στόχαστρο της Τότεναμ μπήκε ο Λισάντρο Λόπες, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων. Ο Αργεντινός απασχόλησε και τη Γιουβέντους τις προηγούμενες μέρες.

Πριν δύο μέρες ο Γενικός Διευθυντής της Λιόν, Μπερνάρ Λακόμπ, δήλωνε πως ο Λισάντρο Λόπες θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς η πρόταση που κατέθεσε η Γιουβέντους δεν ικανοποιούσε τους Γάλλους, ενώ δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για να ξεκινήσουν νέες διαπραγματεύσεις. Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ωστόσο, πρόσθεσε πως «στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες… ποτέ», αφήνοντας ένα μικρό περιθώριο αποχώρησης του Αργεντινού.

Δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων δείχνουν να δικαιώνουν τον Λακόμπ, καθώς αναφέρουν πως η Τότεναμ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Λιόν, για να αποκτήσει τον Λισάντρο Λόπες.

Αρχικά η ομάδα του Λονδίνου προσπάθησε να πλησιάσει τον Γκομίς, αλλά μετά την αποχώρηση της «Γιούβε» από τη διεκδίκηση του Αργεντινού, η Τότεναμ άλλαξε μεταγραφικό στόχο.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της πρότασης των Άγγλων δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο οι βρετανοί δημοσιογράφοι μοιάζουν βέβαιοι πως οι δύο σύλλογοι θα συμφωνήσουν.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x