Ιταλία

Ελπίζει στην έκπληξη η Κατάνια

Προειδοποίηση στη Νάπολι έστειλε με συνέντευξή του στη «Gazzetta dello sport» ο Πάμπλο Μπαριέντος, τονίζοντας πως η Κατάνια είναι έτοιμη για την μεγάλη έκπληξη.

Αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Καμπιονάτο. Η Κατάνια, εκμεταλλευόμενη κυρίως την έδρα της, έχει κάνει μια αξιοθαύμαστη πορεία μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα και «ονειρεύεται» ακόμα και έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής προσπάθειας των Σικελών είναι ο Πάμπλο Μπαριέντος, ο οποίος μιλώντας στην «Gazzetta dello sport», δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στη Νάπολι.

«Είμαστε μια ομάδα που παίζει πολύ καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, βρισκόμαστε σε μια εξαιρετική περίοδο και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Αντιμετωπίζουμε τη Νάπολι, μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό, όμως, δεν μας φοβίζει. Θα παίξουμε όπως γνωρίζουμε, ελπίζοντας να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι αυτό», είπε ο Μπαριέντος.

Η Κατάνια στηρίζεται, κυρίως, στην έδρα της, ενώ οι εκτός έδρας επιδόσεις της δεν είναι ανάλογα καλές. Ο αγώνας με τη Νάπολι θα γίνει στο Σαν Πάολο, συνεπώς οι δυσκολίες αναμένεται να είναι περισσότερες, όπως ομολογεί ο Αργεντινός. «Η αλήθεια είναι πως εκτός έδρας δεν είμαστε το ίδιο καλοί. Ωστόσο έχουμε φέρει μερικά καλά αποτελέσματα, τα οποία μας έδωσαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στο Σαν Πάολο θα αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες, αλλά είμαι αισιόδοξος πως έχουμε τις δυνατότητες να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε ο Πάμπλο Μπαριέντος.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x