Euro 2024

Ο αρχηγός επέστρεψε!

Ο Γιώργος Καραγκούνης επιστρέφει στην Εθνική ποδοσφαίρου για το φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την Φούλαμ. Πρώτη για Φυτανίδη. Κλήθηκαν Μανωλάς και Σηφάκης.

Μετά από τις καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Φούλαμ ο Γιώργος Καραγκούνης επιστρέφει στην Εθνική ποδοσφαίρου. Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε και πάλι τον αρχηγό ο οποίος στις προηγούμενες κλήσεις απείχε λόγω της απουσίας του από την αγωνιστική δράση.

Ο Φερνάντος Σάντος κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική τον Φυτανίδη ενώ την πρώτη του εμφάνιση θα κάνει και ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος στην προηγούμενη κλήση δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού.

Στην Εθνική κλήθηκε και πάλι μετά το Euro 2012 ο Σηφάκης ενώ ο Σωτήρης Νίνης έμεινε εκτός λόγω της αγωνιστικής απραξίας αφού στην Πάρμα δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Εκτός έμειναν για τον ίδιο λόγ και οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Φάνης Γκέκας. Θα απουσιάσουν επίσης οι τραυματίες Γιώργος Σαμαράς και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ενώ είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο επανένταξης οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Στέλιος Μαλεζάς και αυτός είναι ο λόγος που δεν κλήθηκαν.

Η αποστολή για το ματς με την Ελβετία:

Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Xoλέμπας, Κονέ, Ταχτσίδης, Μαυρίας, Φορτούνης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x