Stoiximan Super League

Ανακατεύει τη… τράπουλα ο «Ελέ»

Αλχημείες καλείται να κάνει ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ούτως ώστε να βρει την καλύτερη σύνθεση ενόψει ΑΕΚ, καθώς έχει αρκετούς παίκτες εκτός αποστολής.

Το αρνητικό σερί νικών σταμάτησε, όχι όμως και οι βλέψεις του Πανιωνίου για ακόμα καλύτερη πορεία. Ο «Ιστορικός» αντιμετωπίζει το Σάββατο την ΑΕΚ και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος καλείται να βρει λύσεις στους «πονοκεφάλους» που αντιμετωπίζει.

Εκτός αποστολής για το ματς με την «Ένωση» έμεινε ο Αραβίδης, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ο Ανδράλας που έχει υποστεί θλάση, καθώς και ο Ρόκας μετά την «γκέλα» ολκής της ομάδας του, που κινδυνεύει με αποκλεισμό έξι μηνών. Εξίσου εκτός και οι Κολοβός (τιμωρημένος), Κουλουχέρης (τραυματίας).

Τουλάχιστον, ο «Ελέ» πήρε μαζί του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον νεοαποκτηθέντα Παντίδο, ο οποίος μάλιστα θα φορά και τη φανέλα με το νούμερο «29».

Αναλυτικά, η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Γιαννούλης, Σμυρλής, Κοντοχρήστος, Τόσκας, Αυλωνίτης, Παντίδος, Καρτσαμπάς, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ντούνης, Σάμαρης, Οκόγιε, Καμπάνταης, Γανωτής, Μπούζας, Παναγιωτούδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x