Stoiximan Super League

Έρχεται ο… άλλος Παναθηναϊκός

Αν και δεν πήρε τη νίκη στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός δείχνει έτοιμος να αλλάξει ταχύτητα και με την προσθήκη του… νέου «αίματος» να διεκδικήσει είσοδο στα πλέι οφ.

Πριν από δύο εβδομάδες -και κοιτάζοντας κάποιος το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού- εύκολα θα μπορούσε κάποιος να πει πως με δύο ήττες κόντρα σε Ατρόμητο και Αστέρα, οι «πράσινοι» θα έμπαιναν σε περιπέτειες εντελώς ασυμβίβαστες με την ιστορία του συλλόγου.

Τελικά, το «τριφύλλι» λόγω μιας άτυχης στιγμής δεν κατάφεραν να κάνουν στην Τρίπολη ό,τι και στο Περιστέρι, να φύγουν δηλαδή με τους τρεις βαθμούς της νίκης σε μία από τις πιο δυνατές έδρες της Σούπερ Λίγκας.

Ακόμη κι έτσι, όμως, η διαφορά –κυρίως στην ψυχολογία- αλλά και αγωνιστικά είναι εμφανείς. Ο Φάμπρι δείχνει να διαχειρίζεται σωστά το υλικό κου έχει στη διάθεσή του και από εδώ κι εμπρός το στοίχημα που έχει μπροστά του είναι να ενσωματώσει ήπια και σωστά τους νεοφερμένους παίκτες ώστε να καταφέρει η ομάδα να πάρει το καλύτερο δυνατό από αυτούς.

Οι Εσπάρθα, Κάιπερ, Σπυρόπουλος και Ντίνας (αλλά και ο Καζιγιάμα που κι αυτός ήρθε πρόσφατα στην ομάδα) καλούνται όταν πάρουν τις ευκαιρίες τους, να δείξουν πως δεν πέρασαν τυχαία το… κατώφλι της Παιανίας. Για αυτούς μάλιστα υπάρχει και το «συν» πως ενσωματώνονται στο «τριφύλλι» μια περίοδο καλή για το σύλλογο, κατάσταση σχεδόν άγνωστη τη φετινή περίοδο.

Φυσικά, είναι λογικό πως δεν θα βρουν άμεσα όλοι θέση στη βασική ενδεκάδα, όμως στο χέρι τους είναι να πείσουν τον Φάμπρι για την αξία τους κι έτσι να βοηθήσουν την ομάδα και ταυτόχρονα τους εαυτούς τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x