Ευρώπη

Τουλάχιστον 10 μέρες εκτός ο Ελιγιάχου

Νοκ άουτ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για 10 μέρες θα μείνει ο Λιόρ Ελιγιάχου, σύμφωνα με τις… αισιόδοξες εκτιμήσεις των ανθρώπων της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο τραυματισμός του Λιόρ Ελιγιάχου δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία, καθώς εκτιμάται πως έχει γλιτώσει τα χειρότερα και θα μείνει αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 10 μέρες με τρεις εβδομάδες. Ωστόσο, υπάρχει και η… χειρότερη περίπτωση για τον Ισραηλινό φόργουορντ, που θα τον θέσει νοκ άουτ για έξι εβδομάδες.

«Απ’ όσο ξέρω από το ιατρικό επιτελείο, δεν υπάρχει ιδιαίτερος φόβος για ρήξη χιαστού, ωστόσο ο πόνος που ένιωθε ο Ελιγιάχου ήταν αυτός που θα τον στείλει για τη μαγνητική. Ο τραυματισμός του έχει να κάνει με τον έσω πλάγιο και θυμίζει αυτόν τον Καντίρ. Ξέρω τι σημαίνει αυτός ο τραυματισμός, ο οποίος αναμένεται να τον αφήσει εκτός για 10 μέρες με τρεις εβδομάδες, εκτός αν αποδειχθεί ακόμη χειρότερος που θα τον αφήσει εκτός για έξι εβδομάδες», δήλωσε για τον τραυματισμό του Λιόρ Ελιγιάχου ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x