Γαλλία

Θέλει τον Βαράν η Παρί

Το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν προσέλκυσε ο Ράφαελ Βαράν, ο οποίος ξεχώρισε στο ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα.

Το εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε ο Ράφαελ Βαράν την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Μπαρτσελόνα τράβηξε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γάλλος στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ξεχώρισε τόσο για τις αμυντικές του ικανότητες αλλά και το γκολ που πέτυχε απέναντι στους «μπλαουγκράνα».

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ενδέχεται να βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο των Παριζιάνων την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με ιστοσελίδες του γαλλικού Τύπου.

Οι πρωτεουσιάνοι θα ήθελαν να ενισχύσουν τα μετόπισθεν, όπου υπάρχουν οι Βραζιλιάνοι Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ και ο Γάλλος Σακχό.

Παρότι είναι 19 ετών ο Βαράν θεωρείται πως θα αποτελέσει σίγουρη κίνηση, ενώ ρόλο στην ενδεχόμενη μεταγραφή του θα παίξει το γεγονός ότι δεν είναι ακόμη βασικός στους «μερένχες».

Υπενθυμίζεται ότι πρώην αμυντικός της Λανς αποκτήθηκε από την Ρεάλ το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από εισήγηση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x