Ιταλία

«Τα επόμενα ματς θα κρίνουν πολλά»

Την επιθυμία του να κατακτήσει το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Πάολο Καναβάρο, επισημαίνοντας πως η Νάπολι είναι, αυτή τη στιγμή, η κύρια αντίπαλος της Γιουβέντους.

Επιθυμία τους ήταν να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά. Οι παίκτες της Νάπολι, επικρατώντας με 2-0 της Κατάνια το περασμένο Σάββατο, έπιασαν τη Γιουβέντους στην πρώτη θέση, δείχνοντας πως αυτοί είναι οι βασικότεροι ανταγωνιστές της «Μεγάλης Κυρίας».

Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Πάολο Καναβάρο, ο οποίος πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ της Νάπολι. Ο αρχηγός των «παρτενοπέι» δεν έκρυψε την επιθυμία του και τους στόχους της ομάδας του, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

«Η Γιουβέντους νίκησε και παρέμεινε πρώτη με τρεις βαθμούς διαφορά από εμάς. Όμως, η Νάπολι για ακόμα μια φορά απέδειξε πως είναι η κύρια ανταγωνίστρια της ομάδας του Τορίνο. Δεν κρυβόμαστε, πια. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και νομίζω πως έχουμε καλές πιθανότητες», ομολόγησε ο αμυντικός της Νάπολι.

Στη συνέχεια, όμως, ο Καναβάρο έδειξε πολύ προσγειωμένος. «Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι σημαντικά. Διασταυρώνονται ομάδες με κοινούς στόχους, οπότε πολλά μπορούν να αλλάξουν στη βαθμολογία. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, έχοντας μια διαφορά τέτοια, που να μας επιτρέπει να τους προσπεράσουμε σε περίπτωση νίκης», τόνισε ο Πάολο Καναβάρο.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x