Stoiximan Super League

«Χωρίς παραμονή και 99, πτωχεύει ο Άρης»!

Στην ανάγκη του Άρη να επιμείνει στο άρθρο 99, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έχει τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης.

Τη διαβεβαίωση ότι η παρούσα διοίκηση του Άρη θα συνεχίσει μέχρι τέλους την προσπάθεια απόδοσης ευθυνών σε όσους έφεραν την ΠΑΕ στην σημερινή τραγική οικονομική κατάσταση, παρείχε ο νυν πρόεδρος, Γιάννης Ψηφίδης.

Επιπλέον επισήμανε τον κίνδυνο που διατρέχει για ακόμη χειρότερες εξελίξεις, σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσει την παραμονή ή δεν καταφέρει να υπαχθεί στο άρθρο 99.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τον έλεγχο στα διαχειριστικά της ΠΑΕ Άρης: «Σε λίγο διάστημα θα έχει τελειώσει ο διοικητικός έλεγχος ο οποίος είναι προϊόν της Κοινωνίας Μελών. Ανέλαβε ειδική εταιρία λογιστικού ελέγχου και η διαδικασία είχε αρχίσει από την προηγούμενη διοίκηση και θα έχει τελειώσει σε 2 μήνες περίπου. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τους υπαίτιους. Εξαιρετικά νομικά λάθη θα πάνε στον εισαγγελέα. Δεν έχει βγει ακόμα το αποτέλεσμα, με λίγη υπομονή όλος ο κόσμος του Άρη θα μάθει τι έγινε τότε. Μακάρι να βρούνε οι υπαίτιοι το δρόμο τους. Θα αποδειχθεί ότι είναι εσφαλμένη διαχείριση και θα κριθούν από τον εισαγγελέα ο οποίος θα είναι ο κόσμος του Άρη αυτή τη φορά».

Για το άρθρο 99: «Θα επιμείνει ο Άρης δεν υπάρχει άλλη λύση. Οι δρόμοι είναι 2 και πρέπει να πετύχουμε και στους 2. Πρέπει να μπούμε στο άρθρο 99 και να παραμείνουμε στη Σούπερ Λιγκ. Αν ένα από τα δυο δε γίνει, ο Άρης είναι πτωχευμένος».

Για το αν η ΚΜΑ διοικεί της ΠΑΕ Άρης: «Η νέα διοίκηση αποτελείται από μέλη της Κοινωνίας Μελών Άρη. Δεν συνδιοικούμε με την ΚΜΑ, δεν είναι δυνατόν αυτό. Η ΚΜΑ είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης».

Για τον κίνδυνο να σκοντάψει πάνω στο ΣΔΟΕ: «Είναι πολύ εύκολο ένας υπουργός να δώσει εντολή στη ΣΔΟΕ να παει να κάνει ελέγχους. Αυτό που έκανε η ΚΜΑ να ορίσει τη ΝΕΞΙΑ για να κάνει τον έλεγχο είναι κάτι πανάκριβο που δεν ανέλαβε ο υφυπουργός κ. Ιωαννίδης. Η ΑΕΚ ζήτησε να στείλει ο Ιωαννίδης το ΣΔΟΕ και το έστειλε. Αυτό που γίνεται στον Άρη είναι σοβαρότερο και μεγαλύτερο. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι το σωστό».

Για το αν χρηματοδοτεί ή αν υπάρχει χρηματοδότηση του ίδιου από την ΠΑΕ Άρης: «Δεν υπάρχει ούτε ένα χιλιάρικο περίσσιο από τα έσοδα της ομάδας. Εμείς κάνουμε διαχείριση της ΠΑΕ. Δε μπορούμε να βρούμε χρηματοδότες, σιγά -σιγά όλα αποδυναμώνονται».

Για τους τρεις δανεικούς ποδοσφαιριστές που πήρε ο Άρης από τον Ολυμπιακό: «Αυτή τη σκληρή εποχή χαρήκαμε που με τη μικρότερη δυνατή δαπάνη πήραμε 3 καλούς παίκτες. Αυτά που λένε για σχέσεις δικές μας με τον Ολυμπιακό είναι στη φαντασία και μόνο. Η καινούργια διοίκηση του Άρη δεν είχε ποτέ σχέση με καμία ομάδα. Όταν πρόκειται περί δανεισμού, η πρωτοβουλία ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή βρίσκεται υπόψη του προέδρου του συλλόγου. Ο ποδοσφαιριστής που θα δανειστεί έχει την άνεση να επιμείνει και να πει θέλω να παω στην τάδε ομάδα και είμαι βέβαιος πως έτσι έκαναν και αυτά τα παιδιά. Επέλεξαν τον Άρη για να αγωνιστούν, έστω για αυτούς τους μήνες. Δεν γνωρίζω κανέναν από τον Ολυμπιακό και κανείς δεν έχει σχέση από τη διοίκηση με κάτι ύποπτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x