Βόλεϊ

«Πράσινος» περίπατος

Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στον ΓΣ Πετρούπολης ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινες» επικράτησαν με 3-0 σετ του αντίπαλου τους στην περιοχή των δυτικών προαστίων, στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ των γυναικών και προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, περιμένοντας το νικητή από το ΑΕΚ-Μαρκόπουλο.

Οι «πράσινες» είχαν την ευκαιρία να πάρουν... ανάσες, αφού ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ρούσης, εκμεταλλευόμενος τις δυο κατηγορίες που χωρίζουν τις ομάδες, έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής στις νεάνιδες που την περασμένη Πέμπτη κατέκτησαν το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η Ανθή Μυλωνά παρακολούθησε ολόκληρο το παιχνίδι από τον πάγκο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «πράσινων» τόνισε πως: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήραμε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου και, κυρίως, γιατί είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω όλες τις κοπέλες που είχα στη διάθεσή μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που έδειξαν, καθώς δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο. Από εδώ και πέρα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς με τα Βριλήσσια, αύριο ρεπό, και, έπειτα από αρκετό καιρό, μετά τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Πετρούπολης, Μανώλης Αποστολογιωργάκης, επισήμανε πως: «Παίξαμε με μία πολύ δυνατή ομάδα, δύο κατηγορίες πάνω από εμάς και είναι μεγάλη επιτυχία που φτάσαμε στους "16" και από τις ελάχιστες ομάδες του Περιφερειακού.

Ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς κόντρα σε μία ομάδα που δεν μας υποτίμησε και, έτσι "αποτυπώθηκε" στο γήπεδο η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Από την πλευρά μας, είχαμε και ένα σχετικό άγχος, όμως είναι κέρδος αυτή η εμπειρία, όπως και το γεγονός ότι ο σύλλογος μάζεψε πολύ κόσμο στην εξέδρα. Επόμενος στόχος μας είναι το Κύπελλο της ΕΣΠΕΔΑ, όπου θα παίξουμε τελικό με το Ίλιον και βασικός μας στόχος παραμένει το πρωτάθλημα».


Τα σετ: 12-15, 14-25, 17-25

Παναθηναϊκός (Ρούσης): Μαλουσάρη, Νούσια, Πέρεζ, Κουντράς, Ιχτιάρη, Καββαδία, Μυλωνά (λ), Σωτηρίου, Γλύκα, Τσατσούρη, Αποστολάκη

ΓΣ Πετρούπολης (Αποστολογιωργάκης): Καριωτέλλη Μ., Δημητροπούλου, Καριωτέλλη Β., Φλωροπούλου, Καλλιώρα, Σκλιβανίτη, Καφετζή (λ), Μαυροειδοπούλου, Βασιλείου, Γιαννούλη, Μόρφα, Τσιούστα


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x