Ιταλία

Τι έκανες στον Σίλβιο βρε Μάριο;

Αναφορά στον Μάριο Μπαλοτέλι έκανε κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του, ο πρόεδρος της Μίλαν και υποψήφιος πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πριν από ένα, περίπου, μήνα τον είχε χαρακτηρίσει «σάπιο μήλο», αποκλείοντας κάθε πιθανότητα να τον αποκτήσει, θεωρώντας τον επικίνδυνο για τις ισορροπίες των αποδυτηρίων της Μίλαν. Λίγες μέρες μετά, αναθεώρησε την άποψή του για το χαρακτήρα του, επαναλαμβάνοντας, ωστόσο, πως το κόστος μιας πιθανής μεταγραφής του Μάριο Μπαλοτέλι είναι απαγορευτικό. Τελικά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έκανε την… έκπληξη, αφού συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι και ο ιδιόρρυθμος επιθετικός ανήκει στους «ροσονέρι» από την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ντεμπούτο του Μπαλοτέλι με τη φανέλα της Μίλαν ήταν «ονειρικό», αφού ο Ιταλός διεθνής σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του, στη νίκη επί της Ουντινέζε με 2-1. Αυτή η εμφάνιση έδωσε την ευκαιρία στον Μπερλουσκόνι να κάνει μια αναφορά στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ροσονέρι» κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του.

«Θα έπρεπε να έχω κοιμηθεί καλά για να είμαι… φρέσκος στην συγκέντρωση αυτή, αλλά τα δύο γκολ του Μπαλοτέλι δεν με άφησαν να κλείσω μάτι. Όλο το βράδυ ήμουν ξύπνιος και τα σκεφτόμουν», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μίλαν, ξεκινώντας την ομιλία του.

Όταν του φώναξε κάποιος από το πλήθος πως το δεύτερο γκολ του «Σούπερ Μάριο» προήλθε από λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι, ο υποψήφιος πρωθυπουργός της Ιταλίας φάνηκε ετοιμόλογος. «Είναι αλήθεια πως έχω αμφιβολίες για το πέναλτι που μας έδωσε ο διαιτητής. Αλλά οι διαιτητές μας… χρωστάνε μερικά σφυρίγματα, φέτος», είπε, εννοώντας πως η Μίλαν έχει παράπονα από τη συμπεριφορά των διαιτητών στο φετινό πρωτάθλημα.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x