Κινηματογράφος

«Μη μου Χαλάς τη Μέρα»: Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere!

Το sport-fm.gr σας προσφέρει δώδεκα διπλές προσκλήσεις για τη νέα ταινία του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ με τίτλο: «Μη μου Χαλάς τη Μέρα - The Last Stand».

Η εκρηκτική επιστροφή του «εξολοθρευτή», Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, έρχεται να επαναφέρει την αγνή και ανόθευτη δράση στη μεγάλη οθόνη, προσφέροντας μια τονωτική ένεση αδρεναλίνης, στο είδος της κινηματογραφικής περιπέτειας με τη νέα του ταινία «Μη μου Χαλάς τη Μέρα - The Last Stand».

Για να κερδίσετε μία από τις δώδεκα (12) διπλές προσκλήσεις της avant premiere, που θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 20:00, στο ODEON Kosmopolis 5, μπείτε στη σελίδα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 στο Facebook, κάντε Like στη σελίδα και comment στη σχετική είδηση.



Γρήγορα αυτοκίνητα, καυτές γυναίκες, άγριες καταδιώξεις, ναρκωτικά, επικές μάχες και πιστολίδια από την κόλαση, συνθέτουν μια ξέφρενη ιστορία δράσης. Ο Σβαρτζενέγκερ υποδύεται τον σερίφη Ρέι Όουενς, ο οποίος εγκαταλείπει τη μεγαλούπολη του Λος Άντζελες για να «πατάξει το κακό» στην πιο ήσυχη και γαλήνια συνοριακή πόλη των Η.Π.Α.

Απέναντί του, βασικός «κακός» της ιστορίας, ο διαβόητος βαρόνος των ναρκωτικών, ο Γκαμπριέλ Κορτέζ (Εδουάρδο Νοριέγα) ο οποίος αποφασίζει να μετατρέψει μια απλή μεταγωγή φυλακισμένου σε κινηματογραφική απόδραση επικών διαστάσεων. Θα τα καταφέρει άραγε ο Κορτέζ να προσπεράσει την ισχυρότατη ενέδρα που του στήνει ο Αμερικάνικος νόμος και να ξεγλιστρήσει στο γειτονικό Μεξικό ή θα του κόψουν την πορεία, μια για πάντα, ο Σερίφης Όουενς με το άπειρο προσωπικό του και ο πράκτορας Τζον Μπάνιστερ (Φόρεστ Γουίτακερ);

Κερδίστε τώρα μία από τις 12 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας τιανίας του Σβαρτζενέγκερ, μέσω της Facebook page του πρώτου αθλητικού σταθμού!

Η κλήρωση θα γίνει μεταξύ όσων έχουν κάνει το δικό τους σχόλιο σήμερα Τρίτη στις 16:00 και τα ονόματα των δώδεκα (12) νικητών θα ανακοινωθούν στο Sport-fm.gr και στο Facebook.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x