Κολύμβηση

Γκολομέεβ: «Θέλω να πάω στην Αμερική για να εξελιχθώ»

Την επιθυμία του να μεταβεί στην Αμερική, ώστε να εξελιχθεί ως κολυμβητής, εξέφρασε ο Κριστιάν Γκολομέεβ μιλώντας στους σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ φιλοξενήθηκε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο οποίος μίλησε στους σπουδαστές για την κολύμβηση.

Ο νεαρός αθλητής υπογράμμισε πως θα ήθελε να συνδυάσει τις σπουδές του και την καριέρα του σε κάποιο Πανεπιστήμιο της Αμερικής που θα του εξασφαλίσει όλα όσα χρειάζεται.

Παράλληλα, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έκαναν οι σπουδαστές του
Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις πολλές θυσίες που αναγκάζεται να κάνει οποιοσδήποτε αποφασίσει να ασχοληθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού με το απαιτητικό σπορ της κολύμβησης.

«Η καθημερινότητά μου δεν είναι όπως είναι των περισσότερων παιδιών της ηλικίας μου, καθώς πρέπει να προσέχω την διατροφή μου, να κοιμάμαι νωρίς κλπ. Ωστόσο, δεν με ενοχλεί, αφού ξέρω πως για να φτάσω στο επίπεδο που είμαι πρέπει να θυσιάσω πολλά πράγματα», τόνισε ο 19χρονος κολυμβητής, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τα στοιχεία που χρειάζεται κάποιος για να γίνει πρωταθλητής:

«Ένας αθλητής που θέλει να καταξιωθεί, πρέπει να έχει υπομονή και να μην τα παρατάει στις δύσκολες στιγμές που θα συναντήσει στην καριέρα του. Επίσης, για να γίνει σπουδαίος πρέπει πρώτα να μάθεις να χάνεις και μετά να νικάς».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x