Ελλάδα

Πριν τον Παναθηναϊκό μόνο... Ίκαρος για τον Πάουελ

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό ενώ ο τελικό Κυπέλλου ακόμα... αργεί, σύμφωνα με τον Πάουελ.

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα και πριν από τον τελικό Κυπέλλου με τους «πράσινους» ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ίκαρο (Πέμπτη) και ο Τζος Πάουελ τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο ματς.

«Το ότι νικήσαμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και εξασφαλίσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση, δεν σημαίνει πως τα υπόλοιπα ματς δεν θα τα αντιμετωπίζουμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα», είπα στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ο Αμερικανός σέντερ των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε:

«Όπως είδαμε και στο σκάουτινγκ ο Ίκαρος διαθέτει αξιόλογη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Από την δική του μεριά, ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, τόνισε: «Ο καταγαιστικός ρυθμός των αγώνων συνεχίζεται. Τη Δευτέρα αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και την Κυριακή τον αντιμετωπίζουμε ξανά για το Κύπελλο. Δεν υπάρχει χρόνος, όμως, να σκεφτούμε ούτε το ένα ματς ούτε το άλλο. Αν έχουμε το μυαλό μας στο ματς με του πρωταθλήματος και σκεφτόμαστε τι έγινε θα έχουμε πρόβλημα στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Το ίδιο και αν αρχίσουμε να μιλάμε για το ντέρμπι που έρχεται. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα και θα πρέπει να δώσουμε το 100% σε συγκέντρωση και δυνάμεις για να βγάλουμε όσα έχουμε σχεδιάσει στο παρκέ και να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x