Super League 2

«Ερυθρόλευκο»… άλμα ανόδου

Άλμα… ανόδου για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 του Ηρακλή και επωφελούμενοι τις γκέλες των άλλων ομάδων, ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας! Δείτε όλα τα αποτελέσματα!

Στα «ερυθρόλευκα» κατέληξε το ντέρμπι… από τα παλιά της Football League!

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο μεγάλος νικητής στη «μάχη» με τον Ηρακλή, με τον Σολάκη να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης (1-0). Έτσι, οι Βολιώτες ανέβηκαν στη τέταρτη θέση, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον τις απώλειες βαθμών των υπόλοιπων ομάδων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Βέβαια, έβαλε το… χεράκι του κι ο γκολκίπερ του Ηρακλή, καθώς ο Χουάντερσον έκανε τραγική έξοδο, ο Σολάκης ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Λίγο έλειψε στο 40’ ο Ογκουνσότο να κάνει το 2-0, αφού αστόχησε μόνος του από πλεονεκτική θέση, με τους φίλους του «Γηραιού» να αποδοκιμάζουν τους παίκτες της ομάδας του για την εμφάνιση του πρώτου μέρους.

Οι ομάδες βγήκαν εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ηρακλή να είναι αυτός που ανέλαβε τα ηνία του αγώνα. Ο Κιρόφσκι βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Γκίτκο από τα 7 μέτρα, όμως το σουτ του ήταν τραγικό και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλη ευκαιρία για γκολ, καθώς στο 70’ το δυνατό σουτ του Στεφανίδη σταμάτησε στο δοκάρι των «ερυθρόλευκων», με το 1-0 για τους φιλοξενούμενους να μένει ως το τέλος και να παίρνουν τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Εθνικός Γαζώρου-Απόλλων Σμύρνης 1-0
(43’ πεν. Κωνσταντινίδης)

Καλλονή-Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0
(36’ Μανούσος, 60’ Ντιμπαλά)

Καβάλα-Αναγέννηση Επανομής 3-0
(27’ Εντιαγιέ, 57’ Πάτο, 88’ Πλιάγκας)

Λάρισα-Δόξα Δράμας 0-0

Παναχαϊκή-Ηρακλής Ψαχνών 1-1
(56’ Σπίνουλας – 14’ Λιόσης)

Παναιτωλικός-Πιερικός 4-0
(40’, 78’ Μπελόν, 50’,60’ Καμαρά)

Θρασύβουλος-Εργοτέλης 0-1
(5’ Ρομανό)

Βύζας Μεγάρων-Πανσερραϊκός 0-1
(72’ Κοντός)

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-1
(18' Σολάκης)


Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x