Euro 2024

Βασικός ο «Κάρα», ντεμπούτο ο Μανωλάς!

Με τον αρχηγό, Γιώργο Καραγκούνη βασικό και τον Κώστα Μανωλά να κάνει ντεμπούτο με το εθνόσημο στο στήθος παρατάσσει την Εθνική ο Φερνάντο Σάντος. Δείτε την 11άδα.

Φανέλα βασικού στον Γιώργο Καραγκούνη δίνει ο Φερνάντο Σάντος στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής με την Ελβετία στο «Καραϊσκάκης» (21:30), καθώς ο αρχηγός είναι έτοιμος να αγωνιστεί και προτιμήθηκε από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στον άξονα.

Ντεμπούτο με την Εθνική θα κάνει και ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ξεκινά εξίσου βασικός.

Στο 4-4-2 του Σάντος, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ορέστης Καρνέζης. Δεξί μπακ θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, με τον Νίκο Σπυρόπουλο στα αριστερά. Οι δύο στόπερ που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος μαζί με τον Κώστα Μανωλά.

Τα δύο κεντρικά χαφ αποτελούν οι Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης, με τον Χοσέ Χολέμπας στα αριστερά και τον Γιάννη Μανιάτη στα δεξιά. Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Κώστας Μήτρογλου.

Από την άλλη, οι Ελβετοί ξεκινούν με τους εξής 11: Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Φον Μπέργκεν, Τζουρού, Ροντρίγκεζ, Μεχμέντι, Μπεχράμι, Σβέγκλερ, Μπαρνέτα, Γκαβράνοβιτς, Τσάκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x