Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Συγχαρητήρια στον κόσμο μας»

Ικανοποιημένος μόνο από το δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη (88-71) του Πανιωνίου επί της Καβάλας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Πανιωνίου έπαιζαν βιαστικά και γι’ αυτό… ζορίστηκαν απέναντι στην Καβάλα, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ο προπονητής της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη τόνισε πως οι «κυανέρυθροι» βρήκαν τις λύσεις απέναντι στη ζώνη και με τη βοήθεια από την κερκίδα έφτασαν στο ροζ φύλλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πήραν άξια τη νίκη. Ασφαλώς δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα αφού επιτρέψαμε στην Καβάλα να το πάει στον δικό της ρυθμό. Λόγω του ότι θέλαμε να πάρουμε διαφορά από νωρίς παίξαμε βιαστικά, είχαμε ανισορροπία στην επίθεση, δεν παίξαμε ομαδικά ενώ στην άμυνα σταματήσαμε τους σουτέρ της Καβάλας, λόγω της κακής ψυχολογίας στην επίθεση, δεν αντιμετωπίσαμε σωστά καταστάσεις συνεργασιών δύο παικτών.

Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε λύσεις απέναντι στην άμυνα ζώνης, οι παίκτες μας απελευθερώθηκαν και παίξαμε όμορφο μπάσκετ. Για μένα μετράει ότι οι παίκτες καταλαβαίνουν πως πρέπει να παίξουμε. Μετράνε επίσης οι 22 ασίστ και οι 52 πόντοι του δεύτερου ημιχρόνου, όπως και η άμυνά μας στην 3η περίοδο. Κάθε νίκη μας είναι σημαντική και πιο σημαντική από την προηγούμενη.

Συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Η συμβολή του στην προσπάθειά μας είναι σημαντική και τον χρειαζόμαστε. Χαίρομαι που του δίνουμε χαρά με τα αποτελέσματα και το καλό μπάσκετ που παίζουμε. Συγχαρητήρια και στον Άγγελο Κορωνιό ο οποίος είναι ένας νέος προπονητής με όλο το μέλλον μπροστά του. Του εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει, όπως και στην Καβάλα που αξίζει να μείνει στην κατηγορία
».

Από την πλευρά των παικτών, ο Μάριος Μπατής είπε: «Γνωρίζαμε ότι η Καβάλα μετά την αλλαγή προπονητή και παικτών ήταν πιο οργανωμένη σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Περιμέναμε τις άμυνες ζώνης που χρησιμοποίησε, ζώνες που μας έβγαλαν εκτός ρυθμού στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε επιθετικό πρόβλημα αφήνοντας την Καβάλα να πάει τον αγώνα εκεί που ήθελε. Στα αποδυτήρια είπαμε να αυξήσουμε την ενέργειά μας και το κάναμε. Μέσα από την άμυνα βρήκαμε λύσεις και στην επίθεση τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι πετυχαίνοντας ορισμένα μεγάλα σουτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x