Super League 2

«Ποδόσφαιρο να παίζω»

Το όνομα του έχει ακουστεί για Ολυμπιακό και ΠAO αλλά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης επιλέγει το… ποδόσφαιρο. Ο νεαρός άσος του Εργοτέλη ξεκαθάρισε τις προθέσεις του στο sport-fm.gr.

Ένας από τους σημαντικούς συντελεστές της πορείας του Εργοτέλης έχει όνομα και επώνυμο. Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο 20χρονος μέσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και ήδη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τον έχουν «τσεκάρει» στα μπλοκάκια τους και εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του. Το ίδιο έχει κάνει και ο ΠΑΟΚ. Όμως εκείνος ξεκαθαρίζει πως το μόνο που θέλει είναι να παίζει ποδόσφαιρο.

Διαβάστε όσα είπε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στον Μιχάλη Ηλιού:

Για την πορεία του Εργοτέλη:
«Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία. Το γεγονός πως βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενός τόσο δύσκολου πρωταθλήματος μας ευχαριστεί όλους ιδιαίτερα αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Έχουμε να παίξουμε αλλά τόσα παίχνιδια και υπάρχουν ακόμα πολλές καλές ομάδες να αντιμετωπίσουμε. Εμείς από τη μεριά μας οφείλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Να είμαστε το ίδιο σοβαροί και παθιασμένοι, να παλεύουμε όλα τα ματς και στο τέλος ίσως καταφέρουμε την άνοδο».

Για τους σημαντικότερους αντιπάλους του Εργοτέλη για να καταφέρει να πιάσει τον στόχο του και να ανέβει στην Σουπερλίγκα: «Οι ομάδες που θεωρώ πως είναι πολύ καλές και έχουν τα φόντα να ανέβουν στην Σουπερλίγκα είναι ο Παναιτωλικός και οι δύο ομάδες του Βόλου, ο Ολυμπιακός και η Νίκη. Η ομάδα του Αγρινίου δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της ενώ με την προσθήκη του Σίσιτς δυναμώνει πολύ. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη έχουν επίσης πολύ καλά ρόστερ, ισάξια με ομάδων της Σουπερλίγκας. Βέβαια, όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς και δεν είναι σίγουρο για κανένα να πούμε ό,τι θα ανέβει».

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ενδιαφέρονται για εκείνον: «Προσωπικά δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μου. Ούτε γνωρίζω αν έχουν πλησιάσει την ομάδα. Έχω συμβόλαιο με τον Εργοτέλη μέχρι το 2016, η μεταγραφική περίοδος τελείωσε οπότε μέχρι το τέλος της σεζόν παραμένω αφοσιωμένος στον Εργοτέλη και μόνο σ’ αυτόν. Το καλοκαίρι θα δούμε. Έχουμε και το Παγκόσμιο των Νέων που και εκεί θέλω να αγωνιστώ και να διακριθώ. Στην ηλικία που είμαι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζω ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Έχουμε δει αρκετά ταλέντα να χάνονται επειδή απλά δεν παίζουν. Εννοείται πως θα με ενδιέφερε η περίπτωση να πάω σε κάποια ομάδα με μεγαλύτερους στόχους ή σε κάποια ομάδα του εξωτερικού αλλά ακόμα είναι νωρίς. Θα το δούμε ξανά το καλοκαίρι!»

Για το πρότυπο του: «Τώρα που έχω… μεγαλώσει λίγο είμαι πιο συνειδητοποιημένος. Κάθε χρόνο βγαίνουν και διαφορετικοί παίκτες που έχουν να δώσουν κάτι διαφορετικό στην ομάδα τους και δεν έχω κάποιο πρότυπο. Πιο παλιά, ήμουν λάτρης του Ζιντάν. Πραγματικά ακόμα και τώρα αν τύχει και δώ κάποιο βίντεο του Ζιντάν πιστεύω πως κάνει πλάκα στους αντιπάλους του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x