Ελλάδα

Πίτα με γεύση… Μπαρτσελόνα!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει τη Δευτέρα, 11-2 στις 7.15 μ.μ. ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα η «Η Μπαρτσελόνα και η φιλοσοφία της».

Εκτός από την κοπή της πίτας του Σύνδεσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με προβολή βίντεο, με θέμα «Η Μπαρτσελόνα και η φιλοσοφία της».

Με ομιλητή τον Νίκο Μάλλιαρη, πρώην γ.γ. του ΠΣΑΠ, μέλος του F.C. Barcelona και συνιδρυτή του ποδοσφαιρικού σωματείου "Αστέρας 2004", της Καισαριανής.

Ο Σ.Ε.Π.Λ., με περισσότερα από 100 μέλη από τις 15 ομάδες του νησιού, διεκδικεί την ασφάλιση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών και οραματίζεται να συμβάλει στην αναγέννηση του λημνιακού ποδοσφαίρου. Παράλληλα στοχεύει να αναδείξει το φίλαθλο πνεύμα του ποδοσφαίρου, την πολιτιστική και κοινωνική του διάσταση. Για τον σκοπό αυτό συνεργάζεται με αντίστοιχους Συνδέσμους Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, που λειτουργούν σε διάφορους νομούς της Ελλάδας. Για την επιτυχία των σκοπών τους έχουν προγραμματίσει να ενημερώσουν τους θρησκευτικούς, αυτοδιοικητικούς, πολιτιστικούς, στρατιωτικούς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματικούς και πολιτικούς φορείς του νησιού. Αρωγό στην υλοποίηση του οράματός τους έχουν την Μπαρτσελόνα και τις αξίες που αυτή πρεσβεύει, όπως θα αναλυθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί και είναι καλεσμένη να παραβρεθεί η νεολαία, οι κάτοικοι και οι φορείς του νησιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x