Ισπανία

Ισπανία ή Αγγλία για Κουρτουά

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Θιμπό Κουρτουά, αφού ο Βέλγος τερματοφύλακας δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκενκ, με την οποία αγωνίστηκε σε 41 αγώνες πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2011 μεταγράφηκε στην Τσέλσι, στην οποία έμεινε για λίγες… ώρες, αφού αμέσως δόθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Με τους Ισπανούς έχει παίξει σε 57 ματς, αλλά ο Βέλγος τερματοφύλακας δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Ατλέτικο. Αυτό φαίνεται από όσα δήλωσε στα Μέσα Ενημέρωσης της Ιβηρικής χώρας.

«Η απόφαση για το μέλλον μου θα παρθεί πριν το τέλος της χρονιάς. Ακόμα δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Ατλέτικο Μαδρίτης ή αν θα επιστρέψω στην ομάδα στην οποία ανήκω, την Τσέλσι. Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως, όποια απόφαση και αν πάρουμε θα είναι για το καλό της καριέρας μου», τόνισε ο Κουρτουά.

Το μέλλον του, ωστόσο, δεν εξαρτάται από τον ίδιο. «Από τη στιγμή που ανήκω στην Τσέλσι, δεν μετράει μόνο η δική μου γνώμη. Θα αποφασίσουν άλλοι για το μέλλον μου, λαμβάνοντας, ωστόσο, υπόψη και τις δικές μου επιθυμίες. Αν ήταν στο… χέρι μου, θα επέλεγα να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο. Αλλά αυτό είναι μόνο μια ευχή», δήλωσε ο Βέλγος γκολκίπερ.

Πάντως, εκτός της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Τσέλσι, φημολογείται πως για τον Κουρτουά έχει δείξει ενδιαφέρον και η Μπαρτσελόνα, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος δεν προτίθεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x