Ιταλία

Την… έπεσαν στον Οσβάλντο

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Πάμπλο Οσβάλντο και οπαδούς της Ρόμα διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο της Γένοβας κατά την αναχώρηση της αποστολής των «τζαλορόσι».

Η αντικατάσταση του Ζντένεκ Ζέμαν με τον Αουρέλιο Αντρεατσόλι δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τη Ρόμα, αφού η ομάδα της πρωτεύουσας γνώρισε ακόμα μία ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην έδρα της Σαμπντόρια με 3-1. Για τους οπαδούς των «τζαλορόσι», πάντως, ο υπεύθυνος της ήττας αυτής έχει ονοματεπώνυμο. Είναι ο Πάμπλο Οσβάλντο.

Ο διεθνής επιθετικός ήταν αυτός που κέρδισε πέναλτι και, αδιαφορώντας για τις εντολές του προπονητή του, ανέλαβε να το εκτελέσει. Η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού δεν κατάφερε να σκοράρει και από το χρονικό σημείο αυτό και μετά η Ρόμα κατέρρευσε.

Κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας στο αεροδρόμιο, δύο οπαδοί της Ρόμα απευθύνθηκαν με ειρωνικό ύφος στον Οσβάλντο. «Μπράβο, πολύ ωραία εκτέλεση πέναλτι», του είπαν.

Ο Οσβάλντο δεν δίστασε να απαντήσει. «Θέλεις κάτι; Με εμένα τα έχεις; Αν είσαι άντρας, σήκω να αναμετρηθούμε», απάντησε.

Οι οπαδοί δεν έδειξαν να… φοβούνται και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του, λέγοντάς του. «Κάνουμε τόσα χιλιόμετρα να σας δούμε και ξοδεύουμε ένα σωρό λεφτά, αλλά εσείς δεν προσπαθείτε. Μας έχετε ρεζιλέψει σε όλα τα γήπεδα της Ιταλίας», του είπαν, πλησιάζοντάς τον.

«Είσαι οπαδός, γι αυτό δεν καταλαβαίνεις πως προσπαθούμε», απάντησε ο ποδοσφαιριστής, «αποδεχόμενος» την πρόκληση και πλησιάζοντας και αυτός με τη σειρά του.

Ευτυχώς επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο έληξε εκεί, χωρίς να έρθουν σε επαφή ο Οσβάλντο και οι οργισμένοι οπαδοί της Ρόμα.

Είναι προφανές πως το κλίμα στους «τζαλορόσι» δεν είναι το καλύτερο δυνατό και θα συνεχίσει να είναι έτσι όσο δεν έρχονται θετικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x